Vinophoria nu este un alt winebar sau un alt restaurant, este un loc cald care va intampina cu vitralii, sobe si un catel pasnic.

Meniul nostru de mancare este simplu dar gustos, axat pe “taglieri di formaggi e salumi”, salate si tarte.
Branzeturile si mezelurile sunt alese cu ajutorul unui furnizor care are grija ca produsele pe care ni le livreaza sa provina de la cei mai buni producatori din Italia.

Poate cu timpul o sa ne gandim si la alte tari de provenienta.
Deocamdata noi credem ca “La vitta e bella”.

Vinophoria

Meniul nostru de vinuri a fost creat cu ajutorul prietenilor si validat de un specialist. Avem si alte bauturi, in caz ca vinul nu este suficient pentru a continua propriile povesti.

Dar credem cu tarie ca fiecare poveste are vinul ei si drept urmare asteptam sa traim experienta asta alaturi de oaspetii nostri.

Desi avem experienta in domeniu, nu ne consideram deschizatori de drumuri, ci doar niste prieteni care va asteapta sa ne treceti pragul pentru a fi gazdele voastre intr-o atmosfera relaxata, romantica (sau nu) depinde cum doriti.

La noi nu o sa auziti detalii despre procesul de productie al vinului (desi daca insistati, se poate :) ), despre temperatura perfecta de servire sau despre cum este corect sa beti un vin.

La noi veniti, va relaxati, va bucurati de decor, de muzica si atmosfera si incepeti sa va scrieti propriile povesti in care putem deveni chiar si noi personaje pentru ca”O sticla de vin contine mai multa filozofie decat orice alta carte din lume”(Louis Pasteur).